Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren in Oost-Vlaanderen

voor elke speciale gelegenheid

Limousine huren in de provincie Oost-Vlaanderen

Je wil voor jezelf en je gasten een limousine huren in de provincie Oost-Vlaanderen voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in Oost-Vlaanderen.
Limousines Yves heeft een vestiging in Lede van waaruit we u zo vlot mogelijk kunnen bereiken. We vervoeren u en uw gasten vanuit heel Oost-Vlaanderen zonder beperkingen voor een zo gunstig mogelijke prijs.

In één van onze limousines naar elke bestemming in Oost-Vlaanderen.


Ga met stijl naar een lunch, diner, theatervoorstelling of jubileum in Oost-Vlaanderen met één van onze limousines. Verras een familielid of vriend(in) met een limousine tour voor zijn of haar verjaardag. Of wat dacht je van een romantisch rit in een limousine om iemand ten huwelijk te vragen? Met een limousine van Limousines Yves zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

We reden reeds met klanten uit Gent, Eeklo, Assenede, Kaprijke, Evergem, Waarschoot, Zomergem, Deinze, Nazareth, Nevele, Destelbergen, Lochristi, Merelbeke, Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Herzele, Zottegem, Oudenaarde, Kruishoutem, Brakel, Horebeke, Ronse, Dendermonde, Wetteren, Hamme, Zele, Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Sint-Gillis-Waas en Temse.


Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Mogelijk arrangementen in Oost-Vlaanderen

Voor enkele speciale gelegenheden in Oost-Vlaanderen heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verminderde prijzen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf! Zo'n formule is een voorstel van ons, maar kunnen bij de bespreking nog makkelijk aangepast worden aan uw behoeften en wensen. Ontdek hier de arrangementen >>>

Limousine voor verschillende gelegenheden

Limousine in Oost-Vlaanderen

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B in Oost-Vlaanderen, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine in Oost-Vlaanderen? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 478 93 72 03 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search