Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Tess Goossens verrast Kurt Rogiers voor laatste ochtendshow

Op vrijdag 30 augustus 2019 presenteerde Kürt Rogiers zijn allerlaatste ochtendshow op Joe met Sven Ornelis. Vanaf september 2019 was Anke Buckinx terug in de ochtend naast Sven Ornelis.

Om Kürt te bedanken voor de voorbije maanden, zorgden de Joe-collega's voor een afscheid om nooit te vergeten.

Zijn dag vol verrassingen begon om 4.30 uur, wanneer Kürt naar de Joe-studio wilde vertrekken. Joe-collega Tess Goossens stond hem op te wachten met één van onze limousines, waarmee ze 's middags rondrijdt tijdens haar radioprogramma 'Limo Lunch'. Op weg naar de Joe-studio werd Kürt getrakteerd op champagne.

Anke Buckinx, die Kürt verving tijdens haar zwangerschapsverlof, verraste hem ook met een bezoekje. Ze had een cadeau bij voor haar vervanger nl. een foto van haar zoontje Max met een bedrukt T-shirt 'Kürt, jij bent de Max!'.

Kürt was zeer ontroerd: "Het zit erop! Ik vond het een hele fijne vakantiejob. Ik heb het heel graag gedaan. De Joe-luisteraars zijn de beste luisteraars ter wereld. Anke, zorg goed voor Sven, het ochtendteam en voor alle fijne luisteraars."

Kurt Rogiers

Kurt Rogiers

Tess Goossens

Tess Goossens

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search