Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren in Limburg

voor elke speciale gelegenheid

Limousine huren in de provincie Limburg

Je wil voor jezelf en je gasten een limousine huren in Limburg voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in Limburg.
Limousines Yves heeft een vestiging in Leopoldsburg van waaruit we u zo vlot mogelijk kunnen bereiken. We vervoeren u en uw gasten in en vanuit heel Limburg zonder beperkingen voor een zo gunstig mogelijke prijs.

In één van onze limousines naar elke bestemming in Limburg.


Trouwen in Limburg in één van onze prachtige limousines. In stijl uitgaan naar de Versus, winkelen in Hasselt met onze Lincoln limo of Nissan Armada. Uw buitenlandse zakenpartner imponeren met een limo tour of misschien een romantische avond langs idylische plekjes en eetgelegenheden in Limburg. 
Met een limo van Limousines Yves zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Wij vervoerder reeds klanten uit Leopoldsburg, Hasselt, Lommel, Beringen, Peer, Bree, Genk, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Borgloon, Maasmechelen, Maaseik, Neerpelt, Tongeren, Bilzen, Riems en Voeren.


Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Mogelijk arrangementen in Limburg

Voor enkele speciale gelegenheden in Limburg heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verminderde prijzen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf! Zo'n formule is een voorstel van ons, maar kunnen bij de bespreking nog makkelijk aangepast worden aan uw behoeften en wensen. Ontdek hier de arrangementen >>>

Limousine voor verschillende gelegenheden

Limousine huren in Limburg

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B in Limburg, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine Limburg? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 478 93 72 03 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search