Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine voor gemeentehuis

Voor elke gelegenheid

Gasten ophalen, vervoeren naar alle bestemmingen die u wenst en terug thuisbrengen. Geen probleem. Zonder zorgen op stap.

Limousine voor restaurant

Geen parkeerproblemen

We vervoeren u en uw gezelschap tot aan de deur van elke bestemming. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerplaatsen en -kosten.

Limousine met dames die een lady's night vieren

Zelfde prijs voor een nachtelijke uitstap

Soms kan een uitstap wat uitlopen. Ook geen probleem. Onze limousine en de chauffeur staan ter uwer beschikking zolang u ze nodig hebt.

Een luxe limousine huren kan ook per uur

Een limousine huren met chauffeur per uur: dat kan bij Limousines Yves. Vanuit onze hoofdvestiging kunnen wij voor heel België een limousine snel ter plaatse leveren. Onze limousines bieden plaats tot 8 personen. De scherpe prijs doet niets af aan de luxe en mogelijkheden! Onze limousines zijn perfect onderhouden en ingericht met alle denkbare snufjes. U bepaalt de avond zelf hoe lang u onze limousines nodig hebt. We maken onze limo's voor iedereen toegankelijk door te zorgen voor de beste deal en een perfecte service, voor u en uw gasten. Misschien kan het voor u nog voordeliger dan de voorgestelde prijzen. Neem contact met ons op voor een prijsaanvraag. Alleen zo kunnen we voor u de meest voordelige prijs berekenen.

Richtprijs huur limo per uur voor max. 8 personen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf!

Boek tijdig uw limousines.

Vraag vrijblijvende een offerte volgens uw wensen.

Contacteer ons

Ons wagenpark

witte Dodge Charger LimoWitte Dodge Charger Limo
 
roze Hummer limousine roze Hummer limousine
 
witte Hummer H3 limousine witte Hummer limousine
 
zwarte Rolls-RoyceZwarte Rolls-Royce
 

Fotogalerij

Limousine huren per uur

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search