Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren in Brussel

voor elke speciale gelegenheid

Limousine huren in Brussel

Je wenst voor jezelf en je gasten een limousine huren in Brussel voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in Brussel.
Limousines Yves heeft een vestiging in Brussel van waaruit we u zo vlot mogelijk kunnen bereiken. We vervoeren u en uw gasten in en vanuit Brussel zonder beperkingen en voor een zo laag mogelijke prijs.

In één van onze limousines naar elke bestemming in Brussel.


Een bezoek aan een restaurant, je gasten afhalen aan de luchthaven, een onvergetelijke vrijgezellenavond met een limousine of trouwen in Brussel in onze nieuwste Lincoln Stretch? In Brussel gaan shoppen in stijl met je vriendinnen zonder u zorgen te maken over parkeerproblemen. We brengen u zo dicht mogelijk bij de winkels. Bij Limousines Yves zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Mogelijk arrangementen in Brussel

Voor enkele speciale gelegenheden in Brussel heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verminderde prijzen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf! Zo'n formule is een voorstel van ons, maar kunnen bij de bespreking nog makkelijk aangepast worden aan uw behoeften en wensen. Ontdek hier de arrangementen >>>

Limousine voor verschillende gelegenheden

Limousine huren voor ee avondje uit of huwelijk in Brussel

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B in Brussel, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine in Brussel? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 478 93 72 03 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search