Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren

voor een speciale gelegenheid

Limousine huren

Je wil voor jezelf en je gasten een limousine huren voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in België, Frankrijk en Nederland.
Een limousine huur je om in stijl uit te gaan, als ceremoniewagen voor je huwelijk, voor een huwelijksverjaardag of huwelijksaanzoek, een jubileum, een doopsel, communie of vormsel.
Ook een bioscoopbezoek met vrienden en vriendinnen, een nachtje op stap behoort tot te mogelijkheden.
Je zakenpartner afhalen aan de luchthaven en uitnodigen voor een zakendiner wordt ook dikwijls gedaan in één van onze limousines.
Wat dacht je van een wellnessbezoek om daarna ontspannen terug naar huis of een restaurant te rijden.
Of teambuilding, een schoolfeest of pensioenviering, een concert- of festivalbezoek. Laat u voor een vrijgezellenavond rondrijden in stijl.
Kortom, er zijn gelegenheden genoeg waar het vervoer in een limousine zeker past en dit aan een zeer schappelijke prijs.


Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Limousines Yves beschikt over de laatste modellen Lincoln Stretch Limousines en de Nissan Armada Stretch Limousine. Met de Lincoln Limousine trachten we zelfs de verhuurder met de laagste prijs in de regio te zijn.

Op zoek naar “iets speciaals” om een verjaardag, vrijgezellenfuif of huwelijk meer glans te geven? Kies dan voor limousines Yves!

Limousine voor verschillende gelegenheden

Limousine huren voor avondje uit, fotoshoot, huwelijk, vrijgezellen, bioscoop

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 478 93 72 03 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search