Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Limousine huren in de provincie Antwerpen

voor elke speciale gelegenheid

Limousine huren in de provincie Antwerpen

Je wil voor jezelf en je gasten een limousine huren in de provincie Antwerpen voor een speciale gelegenheid? Limousines-Yves is dé limousinespecialist in de provincie Antwerpen.
Limousines Yves heeft een vestiging in Herentals van waaruit we u zo vlot mogelijk kunnen bereiken. We vervoeren u en uw gasten vanuit Antwerpen zonder beperkingen voor een zo gunstig mogelijke prijs.

In één van onze limousines naar elke bestemming in Antwerpen.


Naar het sportpaleis in Antwerpen, met zakenpartners naar Mechelen of een jubileum in Turnhout in één van onze limousines? Bij Limousines Yves zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

We vervoerder reeds gasten uit Geel, Arendonk, Brasschaat, Brecht Herentals, Hoogstraten, Mechelen, Mol, Kontich, Lier, Schilde, Westerlo, Willebroek, Zandhoven, Boom, Duffel, Puurs, Heist-op-den-Berg, Kapellen en Turnhout.

Bij limousines Yves kunt u limousines huren voor gezelschappen van meer dan 8 personen. Hiervoor kunnen wij naast de limousines uit ons eigen wagenpark ook collega limousineverhuurders contacteren om samen te werken.

Mogelijk arrangementen in Antwerpen

Voor enkele speciale gelegenheden in Antwerpen heeft Limousines Yves een aangepaste formule uitgewerkt, met verminderde prijzen, alles inbegrepen, zonder bijkomende kosten achteraf! Zo'n formule is een voorstel van ons, maar kunnen bij de bespreking nog makkelijk aangepast worden aan uw behoeften en wensen. Ontdek hier de arrangementen >>>

Limousine voor verschillende gelegenheden

Gelegenheden waarvoor je een limousine kan huren.

Offerte

We stellen vooraf steeds een correcte offerte op, die beantwoordt aan uw wensen en budget.

We maken van een rit in onze limousines niet zomaar vervoer van punt A naar B in de provincie Antwerpen, maar een unieke beleving van de eerste tot de laatste minuut. 

Aarzel niet om ons te contacteren om meer uitleg te geven over de mogelijkheden en de tarieven die we bij Limousines Yves toepassen voor het huren van een limousine in de provincie Antwerpen? Twijfel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer 0488 79 99 91 of het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search