Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Rolls-Royce Phantom huren

Voor elke gelegenheid brengen we deze zwarte Rolls-Royce Phantom tot bij u. Daarna bent u de bestuurder en komen we deze zwarte Rolls-Royce Phantom na afloop terug ophalen, ofwel blijft onze chauffeur tot uw beschikking.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze zwarte Rolls-Royce Phantom.

Als je op zoek bent naar een zwarte Rolls-Royce Phantom voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor deze klassieke zwarte Rolls-Royce Phantom? De zwarte Rolls-Royce Phantom is een echte aanrader, perfect voor een avondje uit. De zwarte Rolls-Royce Phantom is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Reizen in een Rolls-Royce Phantom voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze zwarte Rolls-Royce Phantom stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze Rolls-Royce Phantom zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Prijs op aanvraag.
Interesse in het huren van deze zwarte Rolls-Royce Phantom ? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search