Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Dodge Charger Limo huren

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze witte Dodge Charger Limo.

Als je op zoek bent naar een Dodge Charger Limo voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor een klassevolle Dodge Charger limousine? De Dodge Charger Limo is een echte aanrader, perfect voor elke gelegenheid. De Dodge Charger is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Je verplaatsen in een Dodge Charger limousine voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze Dodge Charger limousine stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. Deze limousine zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

  • chauffeur inbegrepen
  • mogelijk om bepaalde dranken te laten voorzien op aanvraag
  • max. 8 personen per limousine

Interesse in het huren van deze limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search