Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Rolls-Royce Ghost huren

Voor elke gelegenheid brengen we deze Rolls-Royce Ghost tot bij u. Daarna bent u de bestuurder en komen we deze Rolls-Royce Ghost na afloop terug ophalen, ofwel blijft onze chauffeur tot uw beschikking.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze Rolls-Royce Ghost.

Als je op zoek bent naar een Rolls-Royce Ghost voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor deze Rolls-Royce Ghost? Rolls-Royce Ghost is een echte aanrader, perfect voor een avondje uit. Rolls-Royce Ghost is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Reizen in een Rolls-Royce Ghost voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze Rolls-Royce Ghost stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. De Rolls-Royce Ghost zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Prijs op aanvraag.

Interesse in het huren van deze Rolls-Royce Ghost? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search