Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bentley Cabrio huren

Voor elke gelegenheid brengen we deze Bentley Cabrio tot bij u. Daarna bent u de bestuurder en komen we deze Bentley Cabrio na afloop terug ophalen, ofwel blijft onze chauffeur tot uw beschikking.

Maak er een onvergetelijke dag en/of avond van met deze Bentley Cabrio.

Als je op zoek bent naar een Bentley Cabrio voor een speciale gelegenheid, waarom ga je dan niet voor deze klassieke Bentley Cabrio? Bentley Cabrio is een echte aanrader, perfect voor een avondje uit. Bentley Cabrio is één van onze favoriete auto's, je hebt de aandacht van iedereen wanneer je auto aankomt. Reizen in een Bentley Cabrio voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenavond of verjaardagsfeest. Er is ook ruimte voor het opbergen van tassen in de kofferruimte, zodat de limo kan worden gebruikt als transportmiddel voor luchthavenvervoer, VIPS of een nachtelijke reis.

Op het moment dat u in deze Bentley Cabrio stapt, zult u overladen worden door een weelde aan luxe. De Bentley Cabrio zal elke gast een onvergetelijke beleving te bezorgen.

Richtprijs luxewagens: € 650 voor 3 uur.

Interesse in het huren van deze limousine? Kom gerust deze wagen bezichtigen op afspraak +32 478 93 72 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Limousines Yves

Van Swalm Yves
Hoogstraat 96 b, 9340 Lede, Belgium
BE 0763.886.777

 

Search